Mao's exis
Α' Ανδρικός ρόλος


Name:
About Me:
Θες να μάθεις περισσότερα, ε;

Α' Γυναικείος ρόλος


Name: Ανώνυμη Μ.
About Me: Πατάς;
Η περιέργεια σκότωσε τον blogger

Αμαρτίες του παρελθόντος
Παλιότερα τεύχη
Τους διαβάσαμε και μας άρεσαν...
eXTReMe Tracker

Έξις

Δύο δορυφόροι σε έκκεντρες τροχιές...
Friday, April 27, 2007
Άλλο ο Καρυωτάκης και άλλο ο Καρβέλας
Ηλίθιοι γονείς όλου του κόσμου ενωθείτε!
Μίζεροι άνθρωποι,μεγαλώστε τα παιδιά σας με τις δικές σας,σωστές αρχές!

Γιατί κάνεις παιδί αφού είσαι άχρηστος να το μεγαλώσεις;

Είναι απίστευτο.

Να χαλάς ένα σκασμό λεφτά για να πας 5 μέρες διακοπές και να κλαίγεσαι για τα φάρμακα που θα κάνουν το παιδί σου καλά.
Να βρίζεις που το μωρό σου έχει τόσα έξοδα και να τρέχεις σε πάρτυ,δεξιώσεις και συναυλίες,όπου τα σκας κανονικά.

Και το μωρό σου μεγαλώνει σαν ανάπηρο αφού το κουβαλάς στην αγκαλιά και στο καρότσι μέχρι τα δέκα του,σαν να μην έχει πόδια.
Κάποτε τρέχαμε στις αλάνες,γινόμασταν ήρωες στη φαντασία μας,γδέρναμε τα πόδια μας,μαλώναμε,ιδρώναμε.Περιμέναμε το χαρτζιλίκι του μπαμπά για να πάρουμε το Μπλεκ και το Αγόρι.Μας έμαθαν πως το χρήμα δεν είναι το παν αλλά έχει αξία.

Και έρχεσαι τώρα και στήνεις το παιδί σου μπροστά στο απόσπασμα των τηλεσκουπιδιών και το αφήνεις στη μοίρα του.Του παίρνεις έναν υπολογιστή και το αποχαυνώνεις μόνο και μόνο για να σε αφήνει ήσυχο.Του παίρνεις κινητά κάθε τόσο για να τραβάει βίντεο τον κώλο της συμμαθήτριας του με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση και να τον παίζει το βράδυ.Του μαθαίνεις το σεξ από τα δώδεκα.Το μυείς στη μόδα και το δικό σου,άρρωστο lifestyle.Απορείς γιατί το παιδί σου δεν διαβάζει τα μαθήματά του αλλά ποτέ δεν του έκανες δώρο ένα βιβλίο αλλά το τελευταίο cd της Κοκκίνου.Το βάζεις στα φροντιστήρια από το δημοτικό.Ακούει για τον Καρυωτάκη και σε ρωτάει που τραγουδάει.Μωρό ακόμα,το σέρνεις στις πίστες και στα κωλάδικα που διασκεδάζεις,χορεύει τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο και γελάς με κρυφό καμάρι.Το κάνεις σαν εσένα,ένα στραβοχυμένο λουκουμά. Ή ακόμα χειρότερα ένα κακοτυπωμένο αντίγραφό σου.Ένα λοβοτομημένο υπερκαταναλωτή.

Εσένα το όνειρό σου το ξέρω.Να κυκλοφορείς με compressor ή cayene(που ζήτημα είναι αν σου ανήκει έστω και ο ένας καθρέφτης αφού το υπόλοιπο το χρωστάς),να έχεις 20 πιστωτικές,να φοράς boss και prada ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,με τα arnette σου πρώτη μούρη,και να φορτώνεις το βάρος στεγνά στους γονείς σου να μεγαλώσουν το παιδί σου.Γιατί είσαι για την πάρτη σου και μόνο.Εμείς να περνάμε καλά και δεν γαμιούνται όλα.

Στο κάτω κάτω,τι έγινε και αν δεν ξέρεις τι σχήμα έχει η κατσαρόλα;Του δίνεις λεφτά και τρώει έξω.Και σου φέρνει κι εσένα.
posted by Anonymous @ 10:35 AM  
2 Comments:
  • At April 27, 2007 at 11:19 AM, Blogger alexis said…

    γνωστός αυτός ο τύπος γονέων, και για πολλάααααα χαστούκια! καλημέρα :)

     
  • At April 27, 2007 at 12:46 PM, Anonymous Anonymous said…

    Και όσο πάει γίνεται ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
    Ο Καιάδας ήταν χρήσιμος τελικά...
    Καλημέρα κορίτσι :)

     
Post a Comment
<< Home